Skip to content

Over Met Vos Coaching

Ik ben Mirjam Vos. Het vertellen, verhalen, duiden en anderen inspireren zit van jongs af aan al in mijn bloed. Ik schreef als kind verhaaltjes en mocht deze in de klas voorlezen. Mijn moeder gaf lezingen en workshops en ze was yogalerares. Ze was ook beroepsmatig mijn grote voorbeeld. Het creatief visualiseren van je dromen en wensen heb ik met de paplepel ingegoten gekregen van haar. Ik heb meerdere keren met succes gekregen wat ik visualiseerde. Hiermee wilde ik graag ook anderen helpen.

In 2001 werd mijn moeder helaas ziek, ze kreeg de ziekte van Kahler, dat is kanker in het bloed. Ik heb met liefde voor haar gezorgd totdat ze in 2005 overleed. Op haar sterfbed zei ze dat ze mij het stokje overdroeg. Dit is mij altijd bijgebleven en in 2017 heb ik mijn allereerste workshop gegeven voor De Broekriem (inmiddels JobOn geheten), waar ik indertijd eventmanager voor was. De Broekriem/JobOn is een organisatie waarin werkzoekenden elkaar helpen werk te vinden. Als eventmanager had ik de mogelijkheid om naast de workshops voor werkzoekenden die ik organiseerde ook zelf een workshop te geven voor werkzoekenden in mijn omgeving. Daaruit is mijn workshop “Creatief Visualiserend naar een Baan” ontstaan.

In 2018 heb ik mijn bedrijf ‘Met Vos Coaching’ opgestart, waarin ik middels workshops en trainingen mensen help om hun dromen en wensen zichtbaar te maken en doelen te stellen in hun persoonlijke leven en in hun carrière. Ik leg graag verbindingen met mensen en wil hen inspireren. Ik begeleid met succes mijn klanten in hun proces van zelfontplooiing en in hun zoektocht naar wat ze nog graag zouden willen zodat ze er met focus voor kunnen gaan.

Zoek je een inspirerende workshop of training voor jezelf of voor je werknemers? Bel of mail dan voor het maken van een afspraak.

referenties

Lees hier wat anderen over mij zeggen en welke ervaringen anderen hebben gehad bij en door mijn workshops & trainingen.

Elles Vennix Elleske Fotografie

Mirjam laat je op een prettige manier werken en door de vision boards wordt je visie op je bedrijf goed inzichtelijk. Mirjam is een rustig persoon en dit heb ik als plezierig ervaren.


Rachel de Cock

Mirjam is een zeer integere en prettig rustige coach en met haar workshop laat ze je heel bewust stilstaan bij wat belangrijk voor je is en wat je wilt creëren.


Kristel Doorakkers Feniks

Mirjam heeft tijdens ons traject ‘Op Volle Kracht Vooruit’ haar workshop ’Creatief Visualiserend naar een Baan’ gegeven. Na de schrijfopdracht gingen de deelneemsters aan de slag met het maken van een vision board. Door de focus te leggen op wat je wél wilt bereik je eerder je doelen. Het was een leuke, inspirerende ochtend.

De Kievitshorst Verzorgingstehuis

De workshop mandala tekenen van Mirjam Vos van Met Vos Coaching was een hele leuke en interessante workshop voor onze bewoners.